Locatie


Ons complex is gelegen op een voor velen uitstekende locatie te midden van een groene omgeving. Op loopafstand binnen een straal van 500 meter, is er volop gelegenheid om te winkelen en de dagelijkse boodschappen te doen. De winkelcentra Overvecht, de Gagelhof, de Klop en Overkapel zijn dicht in de buurt.

Op de Humberdreef stoppen bussen (lijn 3) die u naar het centrum en het centraal station van Utrecht rijden.
Op de fiets bent u binnen tien minuten in het hart van de stad.
De autowegen A2, A27 en A28 bereikt u eenvoudig binnen een paar minuten.


Ook voor recreatie zit u aan de goede kant van de stad. Op slechts een paar honderd meter afstand begint een prachtig natuurgebied, het Noorderpark met het speelbos Gagelbos.
In het Noorderpark kan genoten worden van de flora- en faunarijke polders, veengebied afgewisseld met weilanden en bossen.


In het Gagelbos kan gespeeld en geravot worden! Op het speelveld staat een groot klimtoestel waar je eindeloos op kunt klimmen en klauteren. Langs het veld ligt een bos waar je alle materialen vindt om je eigen hut te bouwen. En er ligt een sloot. Wil je die oversteken? Spring over de stapstenen, klim over de touwbruggen, slinger met de kabelbaan of pak het vlot!

Ontdek de forten van de (nieuwe) Hollandse waterlinie, de beschermde natuurgebieden rondom Westbroek, Tienhoven en Lage Vuursche. Zwemmen en zonnen kunt u naar hartelust bij het recreatiegebied de Maarseveense plassen. Op een steenworp afstand ligt tenslotte stadspark de Watertoren.